Paul’s Camera

Vakkundig geschoten mood- en campagnefilms, portretten, corporate films of event registraties; ze rollen allemaal vloeiend uit Paul’s Camera.

Met alle disciplines zoals cameravoering, editing, motion graphics en muziekbewerking in mijn rugzak, heb ik alles in huis om een inspirerende film voor mijn klanten te ontwikkelen. En doordat al deze onderdelen zich op 1 plek bevinden zorg ik ervoor dat een productie snel en soepel verloopt.

Showreel

Genres

(Tik op het icoontje)

Om te inspireren, motiveren of lanceren. Met veel aandacht voor beeld en muziek

Play

Mood- & Campagnefilm

De menselijk kant van een werknemer, de CEO of iemand die gewoon de aandacht verdient

Play

Filmportret

Een introductie, of een film om te promoten,  informeren en loyaliteit op te bouwen

Play

Corporate film

Om nooit te vergeten: het vastleggen van een (groeps)reis, bedrijfsexcursie of event

Play

Travel/Event video

Paul’s camera is nooit ver weg. Zijn eerste korte films maakt hij al tijdens zijn vroege jeugd en nog steeds neemt hij zijn filmcamera overal mee naartoe.

Door mijn jarenlange ervaring als vormgever en moodfilmspecialist bij diverse reclamebureaus en later mijn eigen studio weet ik als geen ander wat deadlines zijn én kan ik goed inschatten wat er nodig is voor zowel productie als postproductie.

Ik geloof dat een film inspirerend moet zijn en er uiteraard heel mooi uit moet zien. Maar het belangrijkste is dat hij precies past binnen de visuele identiteit van het bedrijf of organisatie. Zodat hij op verschillende manieren kan worden ingezet, zoals op websites, in presentaties of op social media. Door mijn grafische achtergrond kan ik deze twee werelden naadloos met elkaar verenigen.

Wil je mijn grafisch werk bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Paul’s Studio

‘Het spel met tijd, beeld & muziek en daarmee emotie is het mooiste wat er is.’

‘Het ultieme doel is een inspirerende film, gemaakt met een esthetisch oog.’

‘De directe interactie met de ander, dát is wat het filmmaken zo interessant maakt.’

Portret

Specialiteit: Moodfilms!

Een moodfilm vertelt een persoonlijk of emotioneel verhaal aan de hand van krachtig beeld waarbij muziek ook een belangrijke rol speelt. Het doel is om de kijker te laten voelen wat de bedenkers/makers in hun hoofd hebben. Een moodfilm is dus uitermate geschikt om een emotie te koppelen aan een organisatie, doelstelling of persoon.

Als mijn klanten een presentatie willen geven of een pitch moeten houden, dan maken ze graag gebruik van een moodfilm. Deze krachtige films vertellen namelijk op een emotionele manier het verhaal dat ze willen overbrengen. Ze helpen om de kijker het verhaal te laten voelen. Ook bij de lancering van een nieuw product tijdens een evenement of op Social Media kan een moodfilm goed ingezet worden. Het is dé manier om emotie te koppelen aan een organisatie, doelstelling of persoon.

Ik voel haarfijn aan wat de essentie is van een bedacht concept en kan dit door middel van een film tot leven brengen. Of het nu gaat om een belangrijke bedrijfspresentatie, lancering van een product of een emotionele film over een afzwaaiende CEO tijdens een groot feest, ik sta klaar om te zorgen voor een geslaagde productie.

Jazeker! Shots kan ik zelf schieten, maar ik kan ook putten uit de beste beeld- en muziekbanken waarop ik geabonneerd ben. Het gebruikte beeld hoeft dus niet ‘geleend’ te worden van bestaand materiaal. Hierdoor staan de films op zichzelf en kunnen ze ook via Social Media gedeeld worden.

Natuurlijk! Als je benieuwd bent naar mijn werk, dan kan ik je voorbeelden laten zien. Stuur simpelweg een mailtje naar info@paulkollee.com en ik stuur je de code waarmee je mijn moodfilms kunt bekijken. Zo kun je zelf zien wat voor films ik maak en of ze passen bij wat jij zoekt. Ik kijk er alvast naar uit om mijn werk met je te delen!

Paul’s moodfilms geven nét even die extra stoot energie om de belangrijke pitch of presentatie over de streep te trekken.

Alles op 1 plek

Dat schakelt lekker snel!

Concept & Art

Camera

Editing

Motion Graphics

Kleurcorrectie

Muziek & SoundFx

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend sparren over de (creatieve maar ook toepassings-) mogelijkheden? Neem dan gerust contact met Paul op. Hij denkt graag met je mee!

Van Nijenrodeweg 532
1082 HR Amsterdam
info@paulkollee.com