Paul’s Camera

Vakkundig geschoten mood- en campagnefilms, portretten, corporate films of event registraties; ze rollen allemaal vloeiend uit Paul’s Camera.

Met alle disciplines zoals cameravoering, editing, motion graphics en muziekbewerking in zijn rugzak, heeft Paul alles in huis om een inspirerende film voor zijn klanten te ontwikkelen. En doordat al deze onderdelen zich op 1 plek bevinden zorgt hij er bovendien voor dat een productie snel en soepel verloopt.

Showreel

Genres

(Tik op het icoontje)

Om te inspireren, motiveren of lanceren. Met veel aandacht voor beeld en muziek

Play

Mood- & Campagnefilm

De menselijk kant van een werknemer, de CEO of iemand die gewoon de aandacht verdient

Play

Filmportret

Een introductie, of een film om te promoten,  informeren en loyaliteit op te bouwen

Play

Corporate film

Om nooit te vergeten: het vastleggen van een (groeps)reis, bedrijfsexcursie of event

Play

Travel/Event video

Paul’s camera is nooit ver weg. Zijn eerste korte films maakt hij al tijdens zijn vroege jeugd en nog steeds neemt hij zijn filmcamera overal mee naartoe. Op weg naar een klant of een ver land.

Door zijn jarenlange ervaring als vormgever en moodfilmspecialist bij diverse reclamebureaus en later zijn eigen studio weet hij als geen ander wat deadlines zijn én heeft hij geleerd dat elk verhaal zowel van binnen als buiten moet kloppen.

Hij vertelt: ‘Bij films is inspirerende storytelling uiteraard het belangrijkst, maar door mijn grafische achtergrond kijk ik ook met een esthetisch oog naar mijn films. Daarbij is het belangrijk dat de beelden er goed uitzien, maar het is nog veel belangrijker dat de filmproductie naadloos past in de hele visual identity van de organisatie. Daarna kan hij hij op alle manieren worden ingezet. Op de website, een presentatie of social media.’

Wil je grafisch werk van Paul bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Paul’s Studio

‘Het ultieme doel is een inspirerende film, gemaakt met een esthetisch oog.’

‘De directe interactie met de ander, dát is wat het filmmaken zo interessant maakt.’

‘Het spel met tijd, beeld & muziek en daarmee emotie is het mooiste wat er is.’

Portret

Specialiteit: Moodfilms!

Een moodfilm vertelt een persoonlijk of emotioneel verhaal aan de hand van krachtig beeld waarbij muziek ook een belangrijke rol speelt. Het doel is om de kijker te laten voelen wat de bedenkers/makers in hun hoofd hebben. Een moodfilm is dus uitermate geschikt om een emotie te koppelen aan een organisatie, doelstelling of persoon.

Moodfilms kunnen worden ingezet tijdens presentaties of pitches. En bijvoorbeeld voor de lancering van een nieuw product tijdens een evenement of op Social Media.

Denk aan bedrijven of een creatief team bij een reclamebureau. Paul voelt precies aan wat de essentie van het bedachte concept is, en kan deze door middel van een film tot leven wekken. Klaar voor die belangrijke presentatie of lancering. Of hij kan een knallende introductiefilm maken voor een eventbureau. Maar een film over een afzwaaiende CEO tijdens een groot feest georganiseerd door een PR Bureau behoort ook tot de mogelijkheden.

Jazeker! Shots kan Paul zelf schieten, maar hij kan ook putten uit de beste beeld- en muziekbanken waarop hij geabonneerd is. Het gebruikte beeld hoeft dus niet ‘geleend’ te worden van bestaand materiaal. Hierdoor staan de films op zichzelf en kunnen ze ook via Social Media gedeeld worden.

Absoluut, stuur een mail naar info@paulkollee.com en dan ontvang je de code waarmee Paul’s moodfilms bekeken kunnen worden.

Paul’s moodfilms geven nét even die extra stoot energie om de belangrijke pitch of presentatie over de streep te trekken.

Alles op 1 plek

Dat schakelt lekker snel!

Concept & Art

Camera

Editing

Motion Graphics

Kleurcorrectie

Muziek & SoundFx

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend sparren over de (creatieve maar ook toepassings-) mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Paul denkt graag mee!

Van Nijenrodeweg 532
1082 HR Amsterdam
info@paulkollee.com